Online bijles

Uw kind kan waar jullie ook wonen in Nederland online bijles volgen van één van onze ervaren en enthousiaste bijlesdocenten. De bijlessen zijn flexibel in te plannen vanuit huis of vanaf een andere locatie. Dat is natuurlijk wel zo makkelijk! De online bijlessen zijn ook te volgen in de zomervakantie, zodat uw kind achterstanden kan inlopen en goed voorbereid aan het nieuwe schooljaar kan beginnen.

Via Skype beantwoordt de bijlesdocent alle vragen van uw zoon of dochter over dat ene vak waar hij of zij net iets meer moeite mee heeft. Uw kind en de bijlesdocent zien elkaar via de webcam en horen elkaar via de audio. Samen doorlopen zij alle stof van een specifiek vak. Voordat u het weet haalt uw zoon of dochter weer betere cijfers!

Voordelen van online bijles

  • Individuele bijles voor specifiek vak
  • Gewoon vanuit huis!
  • Werk achterstanden snel weg
  • Betere cijfers
  • Alles niveaus, alle leerjaren

Wat heeft uw zoon of dochter allemaal nodig?

Om online bijles te kunnen volgen heeft uw zoon of dochter een computer of laptop nodig met internetverbinding. Deze computer of laptop moet ook een webcam en audio hebben, zodat uw kind en de bijlesdocent elkaar kunnen zien en horen. Uw kind en de bijlesdocent kunnen gebruikmaken van het online whiteboard: Awwapp. Dat is een online kladblok, waarop aantekeningen kunnen worden gemaakt.

Meer informatie of direct inschrijven

Wilt u uw zoon of dochter inschrijven voor online bijles van Bijlesnetwerk? Of heeft u vragen? Neem dan direct contact op via 088 – 39 26 333 of info@hwb.bijlesnetwerk.nl. Of meld u aan voor een vrijblijvend intakegesprek.

Nodig me uit voor een kennismakingsgesprek