bijlesnetwerk examentraining

Een examen, echt een moment dat je niet mag verprutsen. Je moet focussen en iedereen laten zien wat je kunt. Stressen geblazen? Met een steuntje in de rug is dat helemaal niet nodig. Onze examentrainingen, welke wij samen met Lyceo geven, geven zelfvertrouwen en zekerheid. Zonder zenuwen!

Boek een examentraining

Hoe werkt onze examentraining?

Wij willen onze leerlingen graag de beste ondersteuning bij de voorbereiding op het examen bieden. Daarom werken wij samen met Lyceo, de meest gevraagde examentrainer van Nederland.

Lyceo is als enige examentrainer in Nederland wetenschappelijk bewezen effectief. Uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat deelnemers van de examentrainingen gemiddeld 0,9 punt hoger scoren op het centraal examen voor het vak waarvoor zij een training hebben gevolgd. Bij sommige vakken blijkt dat leerlingen zelfs tot 1,4 punt hoger scoren. Lyceo organiseert examentrainingen voor alle vakken op vmbo-t, havo, en vwo niveau. De trainingen worden in alle weekenden & schoolvakanties aangeboden door locaties in heel Nederland, zo is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Lyceo werkt met uniek eigen ontwikkeld lesmateriaal, dat in samenwerking met diverse hogescholen & universiteiten is gemaakt. Dit lesmateriaal jaarlijks geheel vernieuwd en aangepast. De houding en kennis van de examentrainers worden door onze deelnemers beoordeeld met een 8,3.

Waarom examentraining van Lyceo?

  • ­ Geen zenuwen maar prestaties
  • ­ Beter scoren, gemiddeld 0,9 punt hoger
  • ­ Maar 2 tot 3 dagen trainen
  •  Stevige grip op de lesstof

Gespecialiseerde examentrainers

De examentrainers van Lyceo zijn helemaal thuis in het examenvak. Ze zijn nog niet vergeten hoe ze zélf voor de eerste keren examen deden. Hun aanpak helpt: goed uitleggen, rustig herhalen en controleren of alles duidelijk is. Nog niet helemaal helder? Dan leggen ze de stof met liefde nogmaals uit.

Effectief trainen door veel aandacht en kleine groepen

Lyceo verzorgt examentraining altijd voor kleine groepen. De lesstof wordt stapsgewijs doorgenomen, zo komt echt alles aan de orde. Mankeert de kennis niets, maar zijn het de zenuwen die uw kind parten spelen? We hebben allerlei tips en trucs om ze in bedwang te houden. Zo zetten we ze om in uitmuntende examenprestaties.

Vol zelfvertrouwen beter scoren

Het mooiste aan onze trainingen is dat ze meer dan één examen meegaan. Een goed cijfer halen voor een gunstige lotingsgroep is natuurlijk fantastisch. Maar herhaaldelijk goed scoren geeft uw kind zelfvertrouwen. Daarnaast leren we uw kind gestructureerd werken. Kennis die altijd nuttig blijft.

Wat kost onze examentraining?

De kosten zijn afhankelijk van het vak. Neem vrijblijvend contact op of vraag informatie aan. Onze examentrainingen verzorgen we samen met Lyceo.

Bekijk ook eens de mogelijkheden voor het volgen van Bijles en Huiswerkbegeleiding.

Direct aanmelden bij lyceo.nl