bijlesnetwerk examentraining

Een examen, echt een moment dat je niet mag verprutsen. Je moet focussen en iedereen laten zien wat je kunt. Stressen geblazen? Met een steuntje in de rug is dat helemaal niet nodig. Onze examentraining geeft zelfvertrouwen en zekerheid. Zonder zenuwen!

Hoe werkt onze examentraining?

Heel simpel: zorgen dat uw kind de examenstof goed in de vingers heeft. Zenuwen komen vaak door gebrek aan grip op de lesstof. Of het gevoel dat grip mist. Bijlesnetwerk zorgt dat alle examenstof goed tussen de oren zit. We herhalen alles en kijken waar uw kind moeite mee heeft. Dat zorgt voor parate kennis en grip.

Waarom examentraining van Bijlesnetwerk?

  • ­ Geen zenuwen maar prestaties
  • ­ Beter scoren, wel 1 punt hoger
  • ­ Maar 2 tot 3 dagen trainen
  •  Stevige grip op de lesstof

Gespecialiseerde examentrainers

Onze examentrainers zijn helemaal thuis in het examenvak. Ze zijn nog niet vergeten hoe ze zélf voor de eerste keren examen deden. Hun aanpak helpt: goed uitleggen, rustig herhalen en controleren of alles duidelijk is. Nog niet helemaal helder? Dan leggen ze de stof met liefde nogmaals uit.

Effectief trainen door veel aandacht en kleine groepen

Bijlesnetwerk verzorgt examentraining altijd voor kleine groepen. De lesstof nemen we stapsgewijs door, zo komt echt alles aan de orde. En mankeert de kennis niets, maar zijn het de zenuwen die uw kind parten spelen? We hebben allerlei tips en trucs om ze in bedwang te houden. Zo zetten we ze om in uitmuntende examenprestaties.

Vol zelfvertrouwen beter scoren

Het mooiste aan onze trainingen is dat ze meer dan één examen meegaan. Een goed cijfer halen voor een gunstige lotingsgroep is natuurlijk fantastisch. Maar herhaaldelijk goed scoren geeft uw kind zelfvertrouwen. Daarnaast leren we uw kind gestructureerd werken. Kennis die altijd nuttig blijft.

Wat kost onze examentraining?

De kosten zijn afhankelijk van het vak. Neem vrijblijvend contact op of vraag informatie aan. Onze examentrainingen verzorgen we samen met Lyceo.

Bekijk ook eens de mogelijkheden voor het volgen van Bijles en Huiswerkbegeleiding.

Direct aanmelden bij lyceo.nl