Social media, spelletjes, sport, sociale contacten… Probeer maar eens om na een hele dag school geconcentreerd huiswerk te maken. Het is niet gek dat een steuntje in de rug én een oogje in het zeil nodig zijn om uw kind beter te laten presteren op school.

Bijlesnetwerk huiswerkbegeleiding is….

  • Bedoeld voor vmbo­, havo­ en vwo-­leerlingen
  • 3 tot 5 dagen per week
  • Professionele begeleiding
  • Voor kleine groepen
  • Inzicht in de studievoortgang van uw kind

Beter huiswerk maken

Als je effectief huiswerk maakt, blijft er tijd over voor de dingen die je écht leuk vindt. Dat leert uw kind door huiswerkbegeleiding bij Bijlesnetwerk. Onze begeleiding richt zich op:

  • Duurzame studievaardigheden
  • Minder stress en meer vrije tijd
  • Hogere cijfers halen

Zelfstandig leren werken

U wilt voorkomen dat uw kind een slecht rapport krijgt. Of nog erger: blijft zitten. Huiswerkbegeleiding van 3 tot 5 dagen per week is dat noodzakelijke steuntje in de rug om het tij te keren. Net zo belangrijk: leren om op tijd en zelfstandig huiswerk te maken. We werken in kleine groepen. Aan de hand van het huiswerk en geplande toetsen stelt uw kind samen met onze huiswerkbegeleider taken op in de vorm van een dagplanning. Uw kind werkt op die manier gericht én leert tegelijkertijd huiswerk indelen. Taak klaar? Even overhoren en de huiswerkloze avond begint!

Studievaardigheden- en motivatietest

In onze huiswerkbegeleiding starten we altijd met een studievaardigheden- en motivatietest. Hiermee zien we precies welke studievaardigheden uw kind al bezit en waar nog hulp bij nodig is. Daarnaast weten we daarna ook wat uw kind motiveert. De studievaardigheden die geleerd worden tijdens de huiswerkbegeleiding neemt uw kind de rest van het leven mee, in vervolgopleidingen maar later ook in het werk.

Ons leerlingvolgsysteem ook voor u

Onze huiswerkbegeleiders houden in een leerlingvolgsysteem de vorderingen en werkhouding van uw kind bij. Zo weet u precies wat het resultaat van de huiswerkbegeleiding is. Er is regelmatig contact met de vestigingscoördinator en worden meerdere evaluatiemomenten ingepland om de vorderingen te bespreken.

Inschrijven of liever eerst meer informatie?

Wilt u uw kind inschrijven voor de huiswerkbegeleiding van Bijlesnetwerk? Benieuwd naar de mogelijkheden en onze tarieven? Kom langs voor een kennismakingsgesprek of vraag een informatiepakket aan!

Nodig me uit voor een kennismakingsgesprek

Bekijk ook eens de mogelijkheden voor het volgen van Bijles en Examentraining.