Bijles

Kan uw kind een steuntje in de rug gebruiken bij dat ene lastige vak? Wij helpen uw zoon of dochter graag met bijles. We bieden bijles in alle vakken op elk niveau. Uw kind doorloopt samen met een enthousiaste en ervaren bijlesdocent alle stof. Dit doen wij uiteraard op uw zoon of dochter zijn of haar eigen tempo! Voordat u het weet haalt hij of zij weer betere cijfers.

Bijles aan huis

Onze bijlesdocenten kunnen bij u aan huis komen om uw zoon of dochter bijles te geven. Uw kind blijft zo in zijn of haar eigen vertrouwde omgeving. Bijles aan huis is flexibel in te plannen op een tijdstip waarop het jullie het beste uitkomt. Gewoon aan zijn of haar eigen bureau of keukentafel.

Meer informatie

Bijles op school

Wij bieden onze bijlessen ook aan op school. Uw kind kan dan gewoon op zijn of haar eigen school blijven. Wel zo efficiënt, vertrouwd en effectief! Op deze manier krijgt uw kind het vak weer onder controle en werkt hij of zij met meer zelfvertrouwen aan het huiswerk.

Meer informatie

Online bijles

Online bijles is flexibel in te plannen vanuit huis of vanaf een andere locatie. Je ziet elkaar via de webcam en hoort elkaar via de audio van je computer. Online bijles is de manier om, waar je ook woont in Nederland, bijles te volgen bij een van onze bijlesdocenten.

Meer informatie

Meer informatie of direct inschrijven

Wilt u uw zoon of dochter inschrijven voor bijles van Bijlesnetwerk? Of heeft u vragen? Neem dan direct contact op via 088 – 39 26 333 of info@hwb.bijlesnetwerk.nl. Of meld u aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Nodig me uit voor een kennismakingsgesprek