Huiswerkbegeleiding Nijmegen – Dominicus College

In Nijmegen kunt u terecht voor huiswerkbegeleiding en bijles op het Dominicus College. We bieden leerlingen een steuntje in de rug dat soms nodig is om het schooljaar succes te kunnen afronden. We overhoren het leerwerk en controleren het maakwerk. Daarnaast besteden we ook aandacht aan studievaardigheden en zelfvertrouwen, om te zorgen dat de leerling het huiswerk op den duur weer zelfstandig kan maken en leren.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor huiswerkbegeleiding of bijles voor uw kind? Kom gerust langs, bel of mail Bijlesnetwerk Nijmegen.

Vestigingscoördinatoren aan het woord

Mijn naam is Lotte Ouweltjes en ik ben op onze vestiging op het Dominicus College de vestigingscoördinator. Dankzij mijn jarenlange ervaring als huiswerkbegeleider en vestigingscoördinator kan ik goed inschatten wat uw kind nodig heeft. Daarnaast weet ik als afgestudeerd bestuurskundige de huiswerkbegeleiding op juiste manier te organiseren. In onze begeleiding vinden wij het erg belangrijk dat uw kind zich op zijn/haar gemak voelt, durft te vragen en in een prettige werkomgeving aan de slag is.

Leerlingen, ouders/verzorgers, mentoren en docenten, mogen altijd contact met ons opnemen voor vragen, opmerkingen of informatie.

T:   088 – 39 26 333
M:  lotte.ouweltjes@hwb.bijlesnetwerk.nl.

Over Bijlesnetwerk in Nijmegen

Wij bieden onze diensten aan op het Dominicus College. Huiswerkbegeleiding vindt plaats binnen de muren van het schoolgebouw gelegen aan de Energieweg. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Mail of bel ons direct, zodat wij u verder kunnen helpen.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Bijlesnetwerk zit in Nijmegen in lokalen van Dominicus College. U kunt bij ons terecht van maandag t/m vrijdag, van 14.30 tot 17.00 uur. Bijvoorbeeld voor huiswerkbegeleiding en bijles.