Huiswerkbegeleiding Nijmegen – Dominicus College

In Nijmegen kunt u terecht voor huiswerkbegeleiding en bijles op het Dominicus College. We bieden leerlingen een steuntje in de rug dat soms nodig is om het schooljaar succes te kunnen afronden. We overhoren het leerwerk en controleren het maakwerk. Daarnaast besteden we ook aandacht aan studievaardigheden en zelfvertrouwen, om te zorgen dat de leerling het huiswerk op den duur weer zelfstandig kan maken en leren.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor huiswerkbegeleiding of bijles voor uw kind? Kom gerust langs, bel of mail Bijlesnetwerk Nijmegen.

Vestigingsmanager aan het woord

Mijn naam is Niels van Wanrooij en ik ben de Vestigingsmanager van onze vestiging op het Dominicus College. Door mijn achtergrond als docent in het VO, heb ik goed zicht op de leerproblemen die uw kind mogelijk ervaart. Samen met u breng ik de hulpvraag in kaart, waarna ik uw passend advies geef en ik uw kind samen met mijn team van begeleiders hulp op maat bied. Wij streven ernaar om uw kind en u te ontzorgen. Wat ikzelf erg belangrijk acht, is het opbouwen van een band, het creëren van een gemakkelijke sfeer (wat zeker lukt met mijn Brabantse gezelligheid) en uiteraard het behalen van resultaat.

Leerlingen, ouders/verzorgers, mentoren en docenten, mogen altijd contact met ons opnemen voor vragen, opmerkingen of informatie.

T:    06 13057615
M:  niels.vanwanrooij@hwb.bijlesnetwerk.nl

Over Bijlesnetwerk in Nijmegen

Wij bieden onze diensten aan op het Dominicus College. Huiswerkbegeleiding vindt plaats binnen de muren van het schoolgebouw gelegen aan de Energieweg. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Mail of bel ons direct, zodat wij u verder kunnen helpen.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Bijlesnetwerk zit in Nijmegen in lokalen van Dominicus College. U kunt bij ons terecht van maandag t/m vrijdag, van 14.30 tot 18.00 uur. Bijvoorbeeld voor huiswerkbegeleiding en bijles.