bijlesnetwerk examentraining

Een examenjaar…  nagelbijtend spannend. Maanden frustratie of met diploma blij de zomer in? Vergroot de kansen met het Lyceo Examenjaar. We helpen uw kind te slagen. Van eerste tentamen tot laatste examen.

Wat is het Lyceo Examenjaar

In het kort: veel aandacht voor uw kind en zijn of haar prestaties. Met een motiverend steuntje in de rug. Het doel is om op een fijne manier door het examenjaar te komen. Met goed gevolg, dus zelfvertrouwen en goede cijfers. Gaat het ergens mis? Dan kijken we direct wat de oorzaak is. En het belangrijkst: hoe het beter kan natuurlijk.

Wat bieden we?

  • Een jaar lang persoonlijke begeleiding
  • Bijles voor lastige vakken
  • Goed leren plannen
  • Continu resultaten in beeld

Hoe start Het Lyceo Examenjaar?

In enkele stappen zijn we op weg:
1) We bespreken met u en uw kind waar uw zoon of dochter de behoefte aan heeft dit laatste schooljaar. Ondersteuning bij bepaalde vakken? Beter leren plannen? Technieken nodig om makkelijker te leren?

2) We maken samen een planning. Hoe vaak helpen we uw kind? Wat heeft uw zoon of dochter precies nodig?

3) Nadat het examenjaar is gestart, houden we samen goed in de gaten hoe het gaat. Bijsturen is altijd mogelijk.

Wat levert het op?

Allereerst: uitstekende studieresultaten. Én het ultieme doel is natuurlijk het diploma na het eindexamen. Maar er is meer. De ondersteuning levert ook zelfvertrouwen op. Dat gaat, net als een diploma, een leven lang mee. Evenals goede planningsvaardigheden en technieken om te leren leren. Een stevige basis voor een volgend tentamen of examen.

Wat kost Het Lyceo Examenjaar?

De kosten hangen af van de begeleiding en kunnen in termijnen betaald worden. We zetten verschillende diensten in om tot het beste resultaat te komen. Als we hebben besproken wat de wensen van u en uw kind zijn, maken we een prijsopgave. Maar natuurlijk is een eerste gesprek vrijblijvend.

Maak kennis met ons, dan vertellen we u alles: 071-7900040