bijles thuis

Heeft uw kind moeite met een schoolvak of loopt het achter op de lesstof? U weet dat uw kind het wél kan. Wat op school niet helemaal goed gaat, vinden u én uw kind met bijles thuis van Bijlesnetwerk. Door meer aandacht komt zelfvertrouwen terug en daarmee goede prestaties.

Bijlesnetwerk bijles in ’t kort

­ Bijles voor vmbo­, havo­ en vwo ­leerlingen

  • Aandacht gericht op 1 vak
  • Individuele begeleiding bij u thuis
  • In een aangenaam tempo duidelijke uitleg krijgen
  • Een planning met heldere afspraken, voor u en uw kind

Bijles thuis

Leren gaat het best in een omgeving waarin uw kind zich prettig voelt. En op een tijdstip waarop uw kind goed kan presteren. Misschien wel aan het eigen bureau of gewoon aan de keukentafel. Bijles thuis is leren in een vertrouwde omgeving. Met ondersteuning van een vaste begeleider.

Inzicht in resultaten

Onze begeleiders bekijken precies wat de voortgang van uw kind is. De resultaten worden natuurlijk met u gedeeld. U weet zo altijd wat het resultaat van de bijles is. En wanneer het zinvol is om daarmee te stoppen.

Ons vertrekpunt; het kennisniveau van uw kind

Bijles thuis van Bijlesnetwerk biedt uw kind via één ­op ­één ­begeleiding de aandacht die helpt om de lesstof te beheersen. Uw kind kan de materie op een eigen tempo leren beheersen. Met alle gelegenheid om vragen te stellen en dieper in te gaan op specifieke problemen.

Inschrijven of liever eerst meer informatie?

Wilt u uw kind inschrijven voor bijles thuis van Bijlesnetwerk? Of heeft u vragen? Klik dan op onderstaande knop.

Meer informatie over bijles thuis

Bekijk ook eens de mogelijkheden voor het volgen van Huiswerkbegeleiding en Examentraining.