huiswerkbegeleiding

Bijlesnetwerk maakt inmiddels deel uit van een landelijk kennisnetwerk. Jarenlange ervaring van diverse huiswerkinstituten en onderwijsbegeleiders komt daarin samen.

Lyceo

Examentraining, bijles of huiswerkbegeleiding nodig? Dan ben je bij Lyceo aan het juiste adres! Leren begint met vertrouwen. Lyceo staat voor vertrouwen geven én betrouwbaar zijn.

Bekijk Lyceo

Leren programmeren

Game leren maken? Tijdens een Lyceo CodeLab ga jij dit leren! Na 3 dagen kun jij je eigen game maken. Je leert coderen en je komt erachter dat programmeren uitdagend, creatief en vooral heel leuk is!

Bekijk Lyceo CodeLab

Onderwijshelden

Onderwijshelden biedt scholen een poule van talenten die op flexibele wijze het docententeam ontzorgt. Op die manier kunnen docenten zich richten op hun kerntaak en maatwerk bieden aan de leerling. Hun helden zijn studenten of net afgestudeerden en hebben hart voor het onderwijs. Zij staan dicht bij de belevingswereld van de leerlingen en zien het werk niet alleen als een zinvolle bijbaan, maar ook als introductie tot een mogelijke carrière in het onderwijs. Met deze bevlogen krachten zorgen ze niet alleen voor een dosis inspiratie in het onderwijs, maar ook voor nieuwe aanwas van onderwijstalent.

 Bekijk Onderwijshelden

Studiekeuzeadvies

Studiekeuzeadvies helpt jongeren die zich heel goed wil voorbereiden of hulp nodig hebben bij hun studiekeuze, om de juiste opleiding te kiezen.

Bekijk Studiekeuzeadvies