Huiswerkbegeleiding Warnsveld – Isendoorn College

Op het Isendoorn College verzorgt Bijlesnetwerk de huiswerkbegeleiding en bijles. Doordat we ons binnen de school bevinden, kunnen leerlingen na hun laatste les gelijk aansluiten. Binnen de huiswerkbegeleiding ligt de focus op het aanleren van duurzame studievaardigheden, waardoor het huiswerk doeltreffender wordt aangepakt. Ons team van begeleiders kijkt je huiswerk na en overhoort je leerwerk. Na het huiswerk blijft er tijd over voor ontspanning! Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw kind? Kom gerust langs, bel of mail ons. Bijlesnetwerk Warnsveld – Isendoorn College.

Vestigingscoördinator aan het woord

Ik ben Willianne Bollen, de vestigingscoördinator op het Isendoorn college in Warnsveld.  Persoonlijke aandacht, rust en positivitiet staan centraal binnen de huiswerkbegeleiding en bijlessen. Elke dag gaan we aan de slag met persoonlijke leerdoelen die gericht zijn op leren plannen, structuur aanbrengen en leerstof herhalen. Met mijn achtergrond als Pedagoog zet ik creativiteit graag in en vind ik het combineren van hoofd, hart en lijf de stevige basis voor een mooie toekomst.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via e-mail: willianne.bollen@hwb.bijlesnetwerk.nl
of telefonisch contact met mij opnemen: 06 – 13 67 84 38

Over Bijlesnetwerk Huiswerkbegeleiding Warnsveld

De huiswerkbegeleiding vindt plaats binnen de muren van het schoolgebouw. Daarnaast verzorgen wij ook bijles in Warnsveld.  Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Mail of bel mij direct, zodat ik u verder kan helpen.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Bijlesnetwerk zit in Warnsveld in lokalen van het Isendoorn College. U kunt bij ons terecht van maandag t/m vrijdag voor huiswerkbegeleiding en bijles. Op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag zijn we geopend van 13.30 tot 17.30 uur, op donderdag van 12.00 tot 16.00 uur.