Huiswerkbegeleiding Warnsveld – Isendoorn College

Op het Isendoorn College verzorgt Bijlesnetwerk de huiswerkbegeleiding en bijles. Doordat we ons binnen de school bevinden, kunnen leerlingen na hun laatste les gelijk aansluiten. Binnen de huiswerkbegeleiding ligt de focus op het aanleren van duurzame studievaardigheden, waardoor het huiswerk doeltreffender wordt aangepakt. Ons team van begeleiders kijkt je huiswerk na en overhoort je leerwerk. Na het huiswerk blijft er tijd over voor ontspanning! Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw kind? Kom gerust langs, bel of mail ons. Bijlesnetwerk Warnsveld – Isendoorn College.

Vestigingsmanager aan het woord

Ik ben Willianne Bollen, de Vestigingsmanager op het Isendoorn College in Warnsveld. Samen met mijn team van begeleiders streef ik naar het creëren van een fijne werkomgeving binnen jouw eigen school. In deze fijne werkomgeving staan persoonlijke aandacht en positiviteit centraal binnen de huiswerkbegeleiding en bijlessen. In combinatie met de juiste dosis gezelligheid, ondersteunen wij leerlingen naar meer zelfstandigheid.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via e-mail: willianne.bollen@hwb.bijlesnetwerk.nl
of telefonisch contact met mij opnemen: 06 – 13 67 84 38

Over Bijlesnetwerk Huiswerkbegeleiding Warnsveld

De huiswerkbegeleiding vindt plaats binnen de muren van het schoolgebouw. Daarnaast verzorgen wij ook bijles in Warnsveld.  Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Mail of bel mij direct, zodat ik u verder kan helpen.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Bijlesnetwerk zit in Warnsveld in lokalen van het Isendoorn College. U kunt bij ons terecht van maandag t/m vrijdag voor huiswerkbegeleiding en bijles. Van maandag tot vrijdag zijn we geopend van 13.30 tot 17.30 uur.