Huiswerkbegeleiding Ubbergen – Notre Dame des Anges

Op het Notre Dame des Anges vindt u huiswerkbegeleiding verzorgd door Bijlesnetwerk. Leerlingen worden ondersteund door een enthousiast team begeleiders en de Vestigingsmanager. Het maakwerk wordt gecontroleerd en het leerwerk wordt overhoord. Ook voor vakinhoudelijke vragen kunnen leerlingen bij de begeleiders terecht. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan plannen en aanleren van studievaardigheden, zodat de zelfredzaamheid van de leerling vergroot wordt.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw kind? Kom gerust langs, bel of mail Bijlesnetwerk Ubbergen.

Vestigingsmanager aan het woord

Mijn naam is Marieke Wannet en ik ben werkzaam als Vestigingsmanager op het Notre Dame des Anges. Na mijn bachelor en master te hebben behaald in Engels (richting Amerikanistiek), heb ik mijn eerstegraads docentenbevoegdheid gehaald. Omdat iedere leerling anders is, leg ik de nadruk op persoonlijke aandacht voor iedere leerling. We stellen samen een leerplan op, zodat elke leerling de begeleiding krijgt die hij of zij nodig heeft. Samen met de leerlingen ga ik aan de slag om er een fijn en leerzaam schooljaar van te maken!

Heeft u vragen of interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Dan kunt u mij bereiken via 06 – 12 47 51 20 of mail naar marieke.wannet@hwb.bijlesnetwerk.nl. 

Over Bijlesnetwerk Ubbergen

Sinds 2015 bieden wij onze diensten aan op het Notre Dame des Anges in Ubbergen. Huiswerkbegeleiding op Ubbergen vindt plaats binnen de muren van het schoolgebouw. Daarnaast verzorgen wij ook bijles en examentraining in Ubbergen. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Mail of bel mij direct, zodat ik u verder kan helpen.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Bijlesnetwerk zit in Ubbergen in lokalen van het Notre Dame des Anges. U kunt bij ons terecht op maandag en woensdag t/m vrijdag van 14:45 tot 17:30 uur en op dinsdag van 13:00 tot 17:30 uur. Bijvoorbeeld voor huiswerkbegeleiding en bijles.