Huiswerkbegeleiding Rozendaal – Het Rhedens

Elke schooldag biedt Bijlesnetwerk huiswerkbegeleiding en bijles aan op het Rhedens in Rozendaal. Direct na de laatste les kunnen leerlingen bij ons terecht, om samen het huiswerk aan te pakken. Leerlingen krijgen tips over studievaardigheden om zo effectief mogelijk aan de slag te gaan. De begeleiders beantwoorden hun vragen, kijken maakwerk na en overhoren het leerwerk. We besteden ook aandacht aan je zelfvertrouwen, wat van grote invloed kan zijn op je cijfers.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor huiswerkbegeleiding of bijles voor uw kind? Kom gerust langs, bel of mail Bijlesnetwerk Rozendaal.

Vestigingsmanager aan het woord

Mijn naam is Kiki Ubbink en ik ben Vestigingsmanager van de huiswerkbegeleiding op het Rhedens in Rozendaal. Rust, structuur en veiligheid zijn begrippen die tijdens mijn begeleiding centraal staan. Met een flinke dosis humor en een positieve insteek werk ik iedere dag aan de individuele leerdoelen van de leerlingen. Tijdens mijn opleiding tot pedagoog heb ik geleerd snel te kunnen schakelen tussen de verschillende ondersteuningsbehoeften van leerlingen. Zo zal elke leerling de ondersteuning krijgen die hij of zij nodig heeft.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek? U kunt mij bereiken via kiki.ubbink@hwb.bijlesnetwerk.nl of bel naar 06- 13 81 89 70.

Over Bijlesnetwerk Huiswerkbegeleiding Rozendaal

Sinds 2018 bieden wij onze diensten aan op Het Rhedens Rozendaal. Wij verzorgen huiswerkbegeleiding in het schoolgebouw aan de Kleiberglaan. Daarnaast verzorgen wij ook bijles in Rozendaal. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Mail of bel mij gerust, zodat ik u verder kan helpen.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Bijlesnetwerk zit in Rozendaal in lokalen van het Rhedens. U kunt bij ons terecht van maandag t/m vrijdag 14:00 tot 18:00 uur. Bijvoorbeeld voor huiswerkbegeleiding en bijles. Deze diensten bieden wij aan op onze vestiging in Rozendaal.