Huiswerkbegeleiding Rhenen – Pantarijn

In Rhenen ga je voor huiswerkbegeleiding en bijles naar Bijlesnetwerk op Pantarijn Rhenen. Ons ervaren team staat klaar om de leerlingen te helpen met hun huiswerk. Voor vakinhoudelijke vragen kunnen leerlingen bij hen terecht, maar ook om het maakwerk te laten controleren en het leerwerk te laten overhoren. Daarnaast besteden we aandacht aan studievaardigheden om de zelfredzaamheid van de leerling te vergroten.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor huiswerkbegeleiding in Rhenen voor uw kind? Kom gerust langs, bel of mail ons.

Vestigingsmanager aan het woord

Mijn naam is Corbin Stinkens en namens Bijlesnetwerk ben ik de Vestigingsmanager op het Pantarijn in Rhenen. Samen met een team van begeleiders werken we graag samen om adequate school resultaten te behalen. Leren is een proces van vallen en opstaan, dus stimuleren we je zo veel mogelijk om bij elk resultaat meer uit jezelf te blijven halen. Natuurlijk ben je ook gewoon jong en spelen er veel belangrijke dingen in jouw leven dan school. Vanuit mijn opleidingsachtergrond als Toegepast Psycholoog sta ik altijd open om hierover het gesprek met je aan te gaan. Mijn visie is dat iedereen uniek is en dat verdient een persoonlijke aanpak. In gesprek komen we wat mij betreft wel tot een mooie samenwerking waarbij jouw schoolcarrière én privéleven beide voldoende aandacht krijgen.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via e-mail: corbin.stinkens@hwb.bijlesnetwerk.nl of telefonisch contact met mij opnemen: 06 – 13 62 86 74

Over Bijlesnetwerk in Rhenen

Sinds een aantal jaar bieden wij onze diensten aan op Pantarijn Rhenen. Huiswerkbegeleiding vindt plaats binnen de muren van het prachtige schoolgebouw gelegen aan de Nieuwe Veenendaalseweg in Rhenen. Uiteraard verzorgen wij verder ook bijles in Rhenen.

Diensten

Bijlesnetwerk zit in Rhenen in lokalen van Pantarijn. U kunt bij ons terecht van 14.30 tot 17.30 uur, van maandag t/m donderdag voor huiswerkbegeleiding. Bijles kan ook plaatsvinden buiten deze tijden, in overleg. Deze diensten bieden wij aan op onze vestiging van het Pantarijn in Rhenen.