Huiswerkbegeleiding Nijmegen – Stedelijk Gymnasium

Leerlingen van het Stedelijk Gymnasium Nijmegen kunnen op hun eigen school terecht voor huiswerkbegeleiding: ondersteuning bij het maken van huiswerk en het leren van toetsen. Met vaste begeleiders ga je aan de slag met de dingen waar jij tegenaan loopt. Omdat dat voor iedereen verschilt (misschien heb je problemen met plannen, vind je bepaalde vakken erg lastig, of heb je thuis teveel afleiding bij het maken van je huiswerk), is de begeleiding van elke leerling ook verschillend. De begeleiding wordt aangepast aan wat de leerling nodig heeft.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor huiswerkbegeleiding of bijles voor uw kind? Kom gerust langs, bel of mail Bijlesnetwerk Nijmegen.

Vestigingscoördinatoren aan het woord

Ik ben Lianne Wildschut, ontwikkelingspyscholoog, en ik coördineer de huiswerkbegeleiding op het Stedelijk Gymnasium. Vanuit mijn studieachtergrond en werkervaring ben ik op de hoogte van de ontwikkeling van jongeren en kan ik samen met leerlingen met wie het (even) niet makkelijk gaat op school en hun ouders, een plan maken om de problemen aan te pakken.

Leerlingen, ouders/verzorgers, mentoren en docenten, mogen altijd contact met ons opnemen voor vragen, opmerkingen of informatie.

T:   088 – 39 26 333
M:  lianne.wildschut@hwb.bijlesnetwerk.nl.

Over Bijlesnetwerk in Nijmegen

Wij bieden Huiswerkbegeleiding aan binnen de muren van het schoolgebouw gelegen aan de Kronenburgersingel. Ook voor bijlessen voor specifieke vakken kunt u bij ons terecht; die verzorgen we bij de leerlingen thuis. De leerling krijgt dan één-op-één begeleiding van een bijlesgever. De bijlesgevers zijn geselecteerd op hun vakkennis en op hun talent in het overbrengen van die kennis. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Mail of bel ons direct, zodat wij u verder kunnen helpen.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Op het Stedelijk Gymnasium Nijmegen heeft Bijlesnetwerk lokalen voor de huiswerkbegeleiding, waar leerlingen van maandag t/m donderdag, van 14.30 tot 17.00 uur bij ons terecht kunnen. Ook voor bijlessen of andere ondersteuningsvragen staan we voor u klaar. Bijlesnetwerk bestaat uit een grote groep enthousiaste mensen die een leerling die vastloopt op school graag een steuntje in de rug bieden.