Huiswerkbegeleiding Nijmegen – SSgN

Op het SSgN verzorgt Bijlesnetwerk de huiswerkbegeleiding en bijles. In kleine groepjes werken leerlingen na schooltijd en worden ze begeleid door een jong team van enthousiaste begeleiders. De begeleiders helpen de leerlingen met het beantwoorden van hun vragen, het overhoren van hun leerwerk en het controleren van het maakwerk. Er wordt ook aandacht besteed aan studievaardigheden, om zo de zelfredzaamheid te vergroten.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor huiswerkbegeleiding of bijles voor uw kind? Kom gerust langs, bel of mail Bijlesnetwerk Nijmegen.

Vestigingscoördinator aan het woord

Even voorstellen: Mijn naam is Anouk Raeven, orthopedagoog en vestigingcoördinator van Bijlesnetwerk op de SSgN.  Gedurende mijn studie en de afgelopen werkjaren heb ik mij gespecialiseerd in het helpen en begeleiden van kinderen met leerproblemen. Ik heb met veel doelgroepen mogen werken, van leerlingen in het SBO en het Passend Onderwijs tot zorgleerlingen op het ROC.

In mijn werk vind ik het fijn dat een leerling zich gesterkt en gehoord voelt. Eigen inbreng is een belangrijke waarde binnen het leerproces en de persoonlijke ontwikkeling. Door het talent van een leerling in te zetten, kunnen wij het zelfvertrouwen vergroten, studievaardigheden ontwikkelen en het plezier in het leren terugbrengen.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek? U kunt via e-mail: anouk.raeven@hwb.bijlesnetwerk.nl of telefonisch contact met mij opnemen: 06-13625036

Over Bijlesnetwerk Huiswerkbegeleiding Nijmegen

Sinds 2018 bieden wij onze diensten aan op SSgN. Huiswerkbegeleiding vindt plaats binnen de muren van het schoolgebouw gelegen aan de IJsbeerstraat. Daarnaast verzorgen wij ook bijles en examentraining in Nijmegen. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Mail of bel mij direct, zodat ik u verder kan helpen.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Bijlesnetwerk zit in Nijmegen in lokalen van SSgN. U kunt bij ons terecht op maandag tot en met vrijdag van 14:00 tot 18:00 uur, bijvoorbeeld voor huiswerkbegeleiding en bijles. Deze diensten bieden wij aan op onze vestiging in SSgN.