Huiswerkbegeleiding Nijmegen – SSgN

Op het SSgN verzorgt Bijlesnetwerk de huiswerkbegeleiding en bijles. In kleine groepjes werken leerlingen na schooltijd en worden ze begeleid door een jong team van enthousiaste begeleiders. De begeleiders helpen de leerlingen met het beantwoorden van hun vragen, het overhoren van hun leerwerk en het controleren van het maakwerk. Er wordt ook aandacht besteed aan studievaardigheden, om zo de zelfredzaamheid te vergroten.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor huiswerkbegeleiding of bijles voor uw kind? Kom gerust langs, bel of mail Bijlesnetwerk Nijmegen.

Vestigingsmanager aan het woord

Even voorstellen; mijn naam is Vera Hermsen, Vestigingsmanager op de SSgN. Ik heb mijn master communicatiewetenschap behaald met een scriptie over profielkeuze advies op de middelbare school. Ik vind het dan ook belangrijk om leerlingen goed te informeren, zodat ze zelf keuzes kunnen maken die bij hun eigen ontwikkeling passen. Samen met mijn team van begeleiders wil ik leerlingen stimuleren op eigen verantwoordelijkheid te nemen om zo alles uit hun middelbare schoolperiode te kunnen halen!

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek? U kunt via e-mail: vera.hermsen@hwb.bijlesnetwerk.nl of telefonisch contact met mij opnemen: 06-13625036

Over Bijlesnetwerk Huiswerkbegeleiding Nijmegen

Sinds 2018 bieden wij onze diensten aan op SSgN. Huiswerkbegeleiding vindt plaats binnen de muren van het schoolgebouw gelegen aan de IJsbeerstraat. Daarnaast verzorgen wij ook bijles en examentraining in Nijmegen. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Mail of bel mij direct, zodat ik u verder kan helpen.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Bijlesnetwerk zit in Nijmegen in lokalen van SSgN. U kunt bij ons terecht op maandag tot en met vrijdag van 14:10 tot 17:00 uur, bijvoorbeeld voor huiswerkbegeleiding en bijles. Deze diensten bieden wij aan op onze vestiging in SSgN.