Huiswerkbegeleiding Nijmegen – Archipelstraat

Elke schooldag biedt Bijlesnetwerk huiswerkbegeleiding en bijles aan op ons pand op de Archipelstraat. Direct na de laatste les kunnen leerlingen bij ons terecht, om samen het huiswerk aan te pakken. Leerlingen krijgen tips over studievaardigheden om zo effectief mogelijk aan de slag te gaan. De begeleiders beantwoorden hun vragen, kijken maakwerk na en overhoren het leerwerk. We besteden ook aandacht aan je zelfvertrouwen, wat van grote invloed kan zijn op je cijfers.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor huiswerkbegeleiding of bijles voor uw kind? Kom gerust langs, bel of mail Bijlesnetwerk Nijmegen.

Vestigingscoördinator aan het woord

De Vestigingsmanager op de Archipelstraat in Nijmegen zorgt er samen met een team begeleiders voor dat iedere leerling passende begeleiding krijgt. In een fijne, rustige sfeer werken we met de leerlingen aan het verbeteren van hun leervaardigheden. Daarbij kijken we ook naar het maken van een realistische planning én het maken van je huiswerk. Hierdoor wordt het zelfvertrouwen van de leerlingen vergroot en worden de moeilijke vakken weer leuk!
Heeft u vragen? Neem contact op!

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via e-mail: info@hwb.bijlesnetwerk.nl 
of telefonisch contact met mij opnemen: 06-13398692.

Over Bijlesnetwerk Huiswerkbegeleiding Nijmegen

Wij verzorgen huiswerkbegeleiding op de Archipelstraat. Daarnaast verzorgen wij ook bijles en basisschoolbegeleiding in Nijmegen. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Mail of bel mij direct, zodat ik u verder kan helpen.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Bijlesnetwerk zit in Nijmegen op de Archipelstraat. U kunt bij ons terecht van maandag t/m donderdag 14:00 tot 20:00 uur en vrijdag 14.00 tot 18.00 uur. Bijvoorbeeld voor huiswerkbegeleiding en bijles. Deze diensten bieden wij aan op onze vestiging in Nijmegen.