Huiswerkbegeleiding Nijmegen – Archipelstraat

Elke schooldag biedt Bijlesnetwerk huiswerkbegeleiding en bijles aan op ons pand op de Archipelstraat. Direct na de laatste les kunnen leerlingen bij ons terecht, om samen het huiswerk aan te pakken. Leerlingen krijgen tips over studievaardigheden om zo effectief mogelijk aan de slag te gaan. De begeleiders beantwoorden hun vragen, kijken maakwerk na en overhoren het leerwerk. We besteden ook aandacht aan je zelfvertrouwen, wat van grote invloed kan zijn op je cijfers.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor huiswerkbegeleiding of bijles voor uw kind? Kom gerust langs, bel of mail Bijlesnetwerk Nijmegen.

Vestigingscoördinator aan het woord

Mijn naam is Marit Averink. Ik ben de vestigingscoördinator van Bijlesnetwerk Nijmegen-Archipelstraat. Samen met mijn team bied ik een plek waar leerlingen deskundige en persoonlijke begeleiding ontvangen. Mijn doel is om een open leeromgeving te creëren waar fouten maken mag. Dit in combinatie met reflectie leren we veel van. Daarmee is het aanleren van studievaardigheden onze focus.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via e-mail: Marit.Averink@hwb.bijlesnetwerk.nl 
of telefonisch contact met mij opnemen: 06-13398692.

Over Bijlesnetwerk Huiswerkbegeleiding Nijmegen

Wij verzorgen huiswerkbegeleiding op de Archipelstraat. Daarnaast verzorgen wij ook bijles en basisschoolbegeleiding in Nijmegen. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Mail of bel mij direct, zodat ik u verder kan helpen.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Bijlesnetwerk zit in Nijmegen op de Archipelstraat. U kunt bij ons terecht van maandag t/m donderdag 14:00 tot 20:00 uur en vrijdag 14.00 tot 18.00 uur. Bijvoorbeeld voor huiswerkbegeleiding en bijles. Deze diensten bieden wij aan op onze vestiging in Nijmegen.