Huiswerkbegeleiding Lent – Citadel College

In Lent kunt u terecht voor huiswerkbegeleiding en bijles op het Citadel College. We bieden leerlingen een steuntje in de rug dat soms nodig is om het schooljaar succes te kunnen afronden. We overhoren het leerwerk en controleren het maakwerk. Daarnaast besteden we ook aandacht aan studievaardigheden en zelfvertrouwen, om te zorgen dat de leerling het huiswerk op den duur weer zelfstandig kan maken en leren.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor huiswerkbegeleiding of bijles voor uw kind? Kom gerust langs, bel of mail Bijlesnetwerk Lent.

Vestigingscoördinatoren aan het woord

Mijn naam is Vera Delemarre-Snuverink. Het moment dat ik mijn masterstage ben begonnen, is mijn roeping voor het onderwijs ontstaan. Ik heb namelijk met veel passie onderzoek gedaan naar de effectiviteit van nieuwe leerprogramma’s van anderstaligen. Ik help graag leerlingen te ontwikkelen om zichzelf tot bloei te laten komen. Ouders en leerlingen kan ik hierbij helpen en adviseren. Leerlingen, ouders/verzorgers, mentoren en docenten, mogen altijd contact met ons opnemen voor vragen, opmerkingen of informatie.

T: 06-13 64 15 22
M:  vera.snuverink@hwb.bijlesnetwerk.nl.

Over Bijlesnetwerk in Lent

Sinds 2016 bieden wij onze diensten aan op het Citadel College. Huiswerkbegeleiding vindt plaats binnen de muren van het schoolgebouw gelegen aan de Griftdijk Noord. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Mail of bel ons direct, zodat wij u verder kunnen helpen.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Bijlesnetwerk zit in Lent in lokalen van Citadel College, locatie Griftdijk Noord. U kunt bij ons terecht van maandag t/m vrijdag, van 14.00 tot 18.00 uur. Bijvoorbeeld voor huiswerkbegeleiding en bijles.