Huiswerkbegeleiding Lent – Citadel College

In Lent kunt u terecht voor huiswerkbegeleiding en bijles op het Citadel College. We bieden leerlingen een steuntje in de rug dat soms nodig is om het schooljaar succes te kunnen afronden. We overhoren het leerwerk en controleren het maakwerk. Daarnaast besteden we ook aandacht aan studievaardigheden en zelfvertrouwen, om te zorgen dat de leerling het huiswerk op den duur weer zelfstandig kan maken en leren.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor huiswerkbegeleiding of bijles voor uw kind? Kom gerust langs, bel of mail Bijlesnetwerk Lent.

Vestigingsmanager aan het woord

Mijn naam is Melanie van den Boogaard en ik ben de Vestigingsmanager bij Citadel College Lent. Samen met mijn team van enthousiaste begeleiders zorgen wij ervoor dat elke leerling het beste uit zichzelf naar boven haalt. Door mijn pabo-achtergrond heb ik veel ervaring in het onderwijs. Individuele aandacht, groei en diversiteit vind ik erg belangrijk. Ik geloof dat iedere leerling uniek is en graag ontdek ik met leerlingen talenten en groeimogelijkheden.

T: 06-13 64 15 22
M:  melanie.vandenboogaard@hwb.bijlesnetwerk.nl.

Over Bijlesnetwerk in Lent

Sinds 2016 bieden wij onze diensten aan op het Citadel College. Huiswerkbegeleiding vindt plaats binnen de muren van het schoolgebouw gelegen aan de Griftdijk Noord. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Mail of bel ons direct, zodat wij u verder kunnen helpen.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Bijlesnetwerk zit in Lent in lokalen van Citadel College, locatie Griftdijk Noord. U kunt bij ons terecht van maandag t/m vrijdag, van 14.00 tot 18.00 uur. Bijvoorbeeld voor huiswerkbegeleiding en bijles.