Huiswerkbegeleiding Kesteren – Pantarijn

In Kesteren ga je voor huiswerkbegeleiding en bijles naar BijlesNetwerk op Pantarijn Kesteren. Ons ervaren team staat klaar om de leerlingen te helpen met hun huiswerk. Voor vakinhoudelijke vragen kunnen leerlingen bij hen terecht, maar ook om het maakwerk te laten controleren en het leerwerk te laten overhoren. Daarnaast besteden we aandacht aan studievaardigheden om de zelfredzaamheid van de leerling te vergroten.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor huiswerkbegeleiding in Kesteren voor uw kind? Kom gerust langs, bel of mail ons.

Vestigingsmanager aan het woord

Mijn naam is Ruby Keijman en namens BijlesNetwerk ben ik de Vestigingsmanager op het Pantarijn in Kesteren. Samen met een team van begeleiders werken we graag samen om de leerling zo goed mogelijk te ondersteunen bij het leerproces. Het hoeft niet allemaal in één keer perfect, leren is een proces waar je ook van mag en kan leren. Laten wij hier samen over in gesprek gaan en op zoek gaan naar de juiste aanpak voor jou!

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via e-mail: Ruby.Keijman@hwb.bijlesnetwerk.nl of telefonisch contact met mij opnemen: 06 – 57 40 31 04.

Over Bijlesnetwerk in Kesteren

Sinds 2014 bieden wij onze diensten aan op Pantarijn. Huiswerkbegeleiding vindt plaats binnen de muren van het prachtige schoolgebouw gelegen aan de Vicuslaan in Kesteren. Uiteraard verzorgen wij verder ook bijles in Kesteren.

Diensten

Bijlesnetwerk zit in Kesteren in lokalen van Pantarijn. U kunt bij ons terecht van 14.30 tot 17.30 uur, van maandag t/m donderdag voor huiswerkbegeleiding. Bijles is ook mogelijk buiten deze openingstijden, in overleg. Deze diensten bieden wij aan op onze vestiging van Pantarijn in Kesteren.