Huiswerkbegeleiding Kesteren – Pantarijn

In Kesteren ga je voor huiswerkbegeleiding en bijles naar Bijlesnetwerk op Pantarijn Kesteren. Ons ervaren team staat klaar om de leerlingen te helpen met hun huiswerk. Voor vakinhoudelijke vragen kunnen leerlingen bij hen terecht, maar ook om het maakwerk te laten controleren en het leerwerk te laten overhoren. Daarnaast besteden we aandacht aan studievaardigheden om de zelfredzaamheid van de leerling te vergroten.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor huiswerkbegeleiding in Kesteren voor uw kind? Kom gerust langs, bel of mail ons.

Vestigingscoördinator aan het woord

Mijn naam is Corbin Stinkens en ik ben de vestigingscoördinator namens Bijlesnetwerk op Pantarijn Kesteren. Vanuit mijn opleidingsachtergrond ben ik Toegepast Psycholoog. Wat mij betreft bestaat er geen “one size fits all” voor jouw begeleiding op school. Jij bent uniek en dat verdient een persoonlijke aanpak. Als hoofdrolspeler in jouw eigen verhaal kan jij daar zelf veel over vertellen. Mijn (studie)loopbaan zorgt ervoor dat we samen op zoek kunnen gaan naar welke (leer)stijl het beste bij jou past. Ik ondersteun je in die zoektocht en moedig je in je ontwikkelingen aan. Het werk dat je verricht en de resultaten die je behaalt zijn altijd voor credit van jezelf. De complimenten krijg je van mij en het team huiswerkbegeleiders. Leren kan ook leuk zijn, daar ben ik van overtuigd. Voor mij staat op nummer 1 dat we een goede samenwerking hebben met elkaar. Ook vind ik het belangrijk dat we positieve resultaten behalen en dat we plezier maken op school en met schoolwerk.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via e-mail: corbin.stinkens@hwb.bijlesnetwerk.nl of telefonisch contact met mij opnemen: 06 – 13 63 62 42.

Over Bijlesnetwerk in Kesteren

Sinds 2014 bieden wij onze diensten aan op Pantarijn. Huiswerkbegeleiding vindt plaats binnen de muren van het prachtige schoolgebouw gelegen aan de Vicuslaan in Kesteren. Uiteraard verzorgen wij verder ook bijles in Kesteren.

Diensten

Bijlesnetwerk zit in Kesteren in lokalen van Pantarijn. U kunt bij ons terecht van 15.00 tot 17.00 uur, van maandag t/m donderdag voor huiswerkbegeleiding. Bijles is ook mogelijk buiten deze openingstijden, in overleg. Deze diensten bieden wij aan op onze vestiging van Pantarijn in Kesteren.