Huiswerkbegeleiding Goes – Ostrea Lyceum

In Goes ga je voor huiswerkbegeleiding en bijles naar Bijlesnetwerk op het Ostrea Lyceum. Ons ervaren team staat klaar om de leerlingen te helpen met hun huiswerk. Voor vakinhoudelijke vragen kunnen leerlingen bij hen terecht, maar ook om het maakwerk te laten controleren en het leerwerk te laten overhoren. Daarnaast besteden we aandacht aan studievaardigheden om de zelfredzaamheid van de leerling te vergroten.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor huiswerkbegeleiding in Goes voor uw kind? Kom gerust langs, bel of mail ons.

Vestigingsmanager aan het woord

De Vestigingsmanager op het Ostrea Lyceum in Goes zorgt er samen met een team begeleiders voor dat iedere leerling passende begeleiding krijgt. In een fijne, rustige sfeer werken we met de leerlingen aan het verbeteren van hun leervaardigheden. Daarbij kijken we ook naar het maken van een realistische planning én het maken van je huiswerk. Hierdoor wordt het zelfvertrouwen van de leerlingen vergroot en worden de moeilijke vakken weer leuk!
Heeft u vragen? Neem contact op!

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via e-mail: info@hwb.bijlesnetwerk.nl of telefonisch contact met mij opnemen: +31883926333

Over Bijlesnetwerk in Goes

Sinds september 2018 bieden wij onze diensten aan op het Ostrea Lyceum. Huiswerkbegeleiding vindt plaats binnen de muren van het prachtige schoolgebouw gelegen aan de Fruitlaan in Goes. Uiteraard verzorgen wij verder ook bijles in Goes.

Diensten

Bijlesnetwerk zit in Goes in lokalen van het Ostrea Lyceum. U kunt bij ons terecht van 14.30 tot 18.00 uur, van dinsdag t/m vrijdag. Bijvoorbeeld voor huiswerkbegeleiding en bijles. Deze diensten bieden wij aan op onze vestiging van het Ostrea Lyceum in Goes.