Huiswerkbegeleiding Goes – Ostrea Lyceum

In Goes ga je voor huiswerkbegeleiding en bijles naar Bijlesnetwerk op het Ostrea Lyceum. Ons ervaren team staat klaar om de leerlingen te helpen met hun huiswerk. Voor vakinhoudelijke vragen kunnen leerlingen bij hen terecht, maar ook om het maakwerk te laten controleren en het leerwerk te laten overhoren. Daarnaast besteden we aandacht aan studievaardigheden om de zelfredzaamheid van de leerling te vergroten.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor huiswerkbegeleiding in Goes voor uw kind? Kom gerust langs, bel of mail ons.

Vestigingscoördinator aan het woord

Mijn naam is Amber Tempelaars, ik ben werkzaam als vestigingscoördinator voor Bijlesnetwerk op het Ostrea Lyceum in Goes. Ik heb zelf een universitaire master in psychologie, hierdoor heb ik vanuit de ontwikkelings- en onderwijspsychologie kennis van verschillende ontwikkelings- en leerprocessen gedurende de kinder- en jeugdjaren. Van deze expertise maak ik gebruik om kinderen te ondersteunen en te helpen ontwikkelen op academisch, sociaal, emotioneel en gedragskundig gebied. Ik vind het belangrijk om kinderen een veilige omgeving te bieden, hun ontwikkeling te stimuleren en hun competenties te vergroten. Samen met mijn team streef ik er naar om deze doelen te behalen. Dit doen wij altijd met een positieve instelling, waarbij onze leerlingen centraal staan.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via e-mail: amber.tempelaars@hwb.bijlesnetwerk.nl of telefonisch contact met mij opnemen: 06-13641305

Over Bijlesnetwerk in Goes

Sinds september 2018 bieden wij onze diensten aan op het Ostrea Lyceum. Huiswerkbegeleiding vindt plaats binnen de muren van het prachtige schoolgebouw gelegen aan de Fruitlaan in Goes. Uiteraard verzorgen wij verder ook bijles in Goes.

Diensten

Bijlesnetwerk zit in Goes in lokalen van het Ostrea Lyceum. U kunt bij ons terecht van 14.30 tot 18.00 uur, van dinsdag t/m vrijdag. Bijvoorbeeld voor huiswerkbegeleiding en bijles. Deze diensten bieden wij aan op onze vestiging van het Ostrea Lyceum in Goes.