Huiswerkbegeleiding Duiven – Candea College

Op het Candea College verzorgt Bijlesnetwerk de huiswerkbegeleiding en bijles. Doordat we ons binnen de school bevinden, kunnen leerlingen na hun laatste les gelijk aansluiten. Binnen de huiswerkbegeleiding ligt de focus op het aanleren van duurzame studievaardigheden, waardoor het huiswerk doeltreffender wordt aangepakt. Ons team van begeleiders kijkt je huiswerk na en overhoort je leerwerk. Na het huiswerk blijft er tijd over voor ontspanning! Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw kind? Kom gerust langs, bel of mail ons. Bijlesnetwerk Duiven – Candea College.

Vestigingscoördinator aan het woord

Op het Candea College in Duiven staat een team aan enthousiaste, ervaren begeleiders voor de leerlingen klaar. Samen met de leerlingen werken we aan hun leervaardigheden, wat hun zelfvertrouwen vergroot. Hierbij staat een positieve benadering voorop. We helpen leerlingen graag om hun weg te vinden, want wat je met plezier leert vergeet je nooit meer!

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via e-mail: Luke.Schouwenaars@hwb.bijlesnetwerk.nl
of telefonisch contact met mij opnemen: +31611561890

Over Bijlesnetwerk Huiswerkbegeleiding Duiven

Sinds 2014 bieden we onze diensten aan op het Candea College. Huiswerkbegeleiding vindt plaats binnen de muren van het schoolgebouw. Daarnaast verzorgen wij ook bijles in Duiven. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Mail of bel mij direct, zodat ik u verder kan helpen.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Bijlesnetwerk zit in Duiven in lokalen van het Candea College. U kunt bij ons terecht van maandag t/m vrijdag, van 14.15-18.00 uur voor huiswerkbegeleiding en bijles.

Bijlesnetwerk heeft in Duiven ook nog een vestiging op Candea College, locatie Eltensestraat.