Huiswerkbegeleiding Duiven – Candea College

Op het Candea College verzorgt Bijlesnetwerk de huiswerkbegeleiding en bijles. Doordat we ons binnen de school bevinden, kunnen leerlingen na hun laatste les gelijk aansluiten. Binnen de huiswerkbegeleiding ligt de focus op het aanleren van duurzame studievaardigheden, waardoor het huiswerk doeltreffender wordt aangepakt. Ons team van begeleiders kijkt je huiswerk na en overhoort je leerwerk. Na het huiswerk blijft er tijd over voor ontspanning! Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw kind? Kom gerust langs, bel of mail ons. Bijlesnetwerk Duiven – Candea College.

Vestigingsmanager aan het woord

Ik kom uit een echte onderwijsfamilie. Vader, moeder, zusje, zwager en zelfs mijn eigen partner zijn stuk voor stuk op de een of andere manier verbonden aan het onderwijs. Met een achtergrond in het universitair onderwijs ken ik het belang van goede studievaardigheden maar al te goed. Als je op de middelbare school al goed leert leren en weet hoe een goede (en vooral realistische) planning eruitziet, dan heb je hier je leven lang profijt van.

Leren leren staat centraal, maar met een divers team van begeleiders, ieder met een andere specialiteit, zijn we ook uitgerust om te helpen met inhoudelijke vragen.

Het belangrijkste doel van onze huiswerkbegeleiding, is het ondersteuning van leerlingen op zo’n manier dat ze steeds zelfstandiger worden. Dit doen we door de leerling zoveel mogelijk te betrekken bij hun eigen ontwikkelproces. Aan het begin van dat proces vindt er nog veel controle plaats. Na enige tijd zien we vaak dat leerlingen steeds beter in staat zijn om, op een verantwoorde manier, hun eigen leerproces vorm te geven. Wanneer we dat zien, kunnen we de begeleiding langzaam afbouwen, totdat de leerling klaar is om geheel op eigen kracht de uitdagingen van het onderwijs te trotseren. Een leerling die bij ons in de begeleiding begint is altijd leuk. Maar een leerling die ons niet meer nodig heeft? Dat maakt mij pas echt trots!

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via e-mail: Luke.Schouwenaars@hwb.bijlesnetwerk.nl
of telefonisch contact met mij opnemen: +31611561890

Over Bijlesnetwerk Huiswerkbegeleiding Duiven

Sinds 2014 bieden we onze diensten aan op het Candea College. Huiswerkbegeleiding vindt plaats binnen de muren van het schoolgebouw. Daarnaast verzorgen wij ook bijles in Duiven. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Mail of bel mij direct, zodat ik u verder kan helpen.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Bijlesnetwerk zit in Duiven in lokalen van het Candea College. U kunt bij ons terecht van maandag t/m vrijdag, van 14.15-18.00 uur voor huiswerkbegeleiding en bijles.

Bijlesnetwerk heeft in Duiven ook nog een vestiging op Candea College, locatie Eltensestraat.