Huiswerkbegeleiding Duiven – Candea College

Op het Candea College verzorgt Bijlesnetwerk de huiswerkbegeleiding en bijles. Doordat we ons binnen de school bevinden, kunnen leerlingen na hun laatste les gelijk aansluiten. Binnen de huiswerkbegeleiding ligt de focus op het aanleren van duurzame studievaardigheden, waardoor het huiswerk doeltreffender wordt aangepakt. Ons team van begeleiders kijkt je huiswerk na en overhoort je leerwerk. Na het huiswerk blijft er tijd over voor ontspanning! Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw kind? Kom gerust langs, bel of mail ons. Bijlesnetwerk Duiven – Candea College.

Vestigingscoördinator aan het woord

Mijn naam is Martijn de Boer. Na het afronden van mijn studie filosofie ben ik al ruim drie jaar werkzaam op de huiswerkbegeleiding van het Candea College en sinds begin 2019 ook coördinator van deze vestiging. Bij de leerlingen sta ik bekend als een vriendelijke begeleider die zorgt voor een informele en gemakkelijke sfeer, waardoor de meeste leerlingen met plezier naar de huiswerkbegeleiding komen. Hier leren ze om zelfstandig te werken, om te vertrouwen in zichzelf en ontwikkelen ze studievaardigheden zoals plannen en samenvatten.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via e-mail: martijn.deboer@hwb.bijlesnetwerk.nl
of telefonisch contact met mij opnemen: 06 – 13 67 88 32

Over Bijlesnetwerk Huiswerkbegeleiding Duiven

Sinds 2014 bieden we onze diensten aan op het Candea College. Huiswerkbegeleiding vindt plaats binnen de muren van het schoolgebouw. Daarnaast verzorgen wij ook bijles in Duiven. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Mail of bel mij direct, zodat ik u verder kan helpen.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Bijlesnetwerk zit in Duiven in lokalen van het Candea College. U kunt bij ons terecht van maandag t/m vrijdag, van 14.00-18.00 uur voor huiswerkbegeleiding en bijles.

Bijlesnetwerk heeft in Duiven ook nog een vestiging op Candea College, locatie Eltensestraat.