Huiswerkbegeleiding Duiven – Candea College locatie Eltensestraat

In Duiven verzorgt Bijlesnetwerk de huiswerkbegeleiding en bijles op Candea College, locatie Eltensestraat. Leerlingen worden na hun laatste lesuur opgevangen door een enthousiast team van begeleiders en de vestigingscoördinator. Zij worden geholpen bij het het huiswerk en kunnen met al hun vragen bij hen terecht. Samen wordt er een planning gemaakt en studievaardigheden worden aangeboden, zodat het huiswerk effectief gemaakt en geleerd wordt. Het maakwerk wordt gecontroleerd en het leerwerk overhoord. We besteden ook aandacht aan motivatie en zelfvertrouwen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw kind? Kom gerust langs, bel of mail ons. Bijlesnetwerk Candea College, locatie Eltensestraat.

Vestigingscoördinator aan het woord

Bij het Candea College, locatie Eltensestraat staat ons team van ervaren, enthousiaste begeleiders voor de leerlingen klaar. In een fijne, rustige sfeer werken we met de leerlingen aan het verbeteren van hun leervaardigheden. Daarbij kijken we ook naar het maken van een realistische planning én het maken van je huiswerk. Hierdoor wordt het zelfvertrouwen van de leerlingen vergroot en worden de moeilijke vakken weer leuk!

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek? U kunt via e-mail: Luke.Schouwenaars@hwb.bijlesnetwerk.nl of telefonisch contact met mij opnemen:+31611561890.

Over Bijlesnetwerk Huiswerkbegeleiding Duiven

In Duiven bieden we sinds 2014 onze diensten aan op Candea College. Huiswerkbegeleiding vindt plaats binnen de muren van het schoolgebouw gelegen aan de Elstensestraat. Daarnaast verzorgen wij ook bijles in Duiven.  Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Mail of bel mij direct, zodat ik u verder kan helpen.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Bijlesnetwerk zit in Duiven in lokalen van Candea College, locatie Eltensestraat. U kunt bij ons terecht van maandag t/m vrijdag, voor huiswerkbegeleiding en bijles. We zijn geopend van 14.15 tot 18.00 uur.

Bijlesnetwerk heeft in Duiven ook nog een vestiging op het Candea College.

Bijlesnetwerk werkt samen met kennispartner Lyceo. Samen zetten we ons actief in voor gelijke kansen in het onderwijs. Met het Lyceo Extra-programma bieden we dagelijks kosteloos ondersteuning aan honderden kinderen die dat nodig hebben. Wat we nog meer doen? Kijk op lyceo.nl/lyceo-extra.