Huiswerkbegeleiding Duiven – Candea College locatie Eltensestraat

In Duiven verzorgt Bijlesnetwerk de huiswerkbegeleiding en bijles op Candea College, locatie Eltensestraat. Leerlingen worden na hun laatste lesuur opgevangen door een enthousiast team van begeleiders en de Vestigingsmanager. Zij worden geholpen bij het het huiswerk en kunnen met al hun vragen bij hen terecht. Samen wordt er een planning gemaakt en studievaardigheden worden aangeboden, zodat het huiswerk effectief gemaakt en geleerd wordt. Het maakwerk wordt gecontroleerd en het leerwerk overhoord. We besteden ook aandacht aan motivatie en zelfvertrouwen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw kind? Kom gerust langs, bel of mail ons. Bijlesnetwerk Candea College, locatie Eltensestraat.

Vestigingsmanager aan het woord

Ik kom uit een echte onderwijsfamilie. Vader, moeder, zusje, zwager en zelfs mijn eigen partner zijn stuk voor stuk op de een of andere manier verbonden aan het onderwijs. Met een achtergrond in het universitair onderwijs ken ik het belang van goede studievaardigheden maar al te goed. Als je op de middelbare school al goed leert leren en weet hoe een goede (en vooral realistische) planning eruitziet, dan heb je hier je leven lang profijt van.

Leren leren staat centraal, maar met een divers team van begeleiders, ieder met een andere specialiteit, zijn we ook uitgerust om te helpen met inhoudelijke vragen.

Het belangrijkste doel van onze huiswerkbegeleiding, is het ondersteuning van leerlingen op zo’n manier dat ze steeds zelfstandiger worden. Dit doen we door de leerling zoveel mogelijk te betrekken bij hun eigen ontwikkelproces. Aan het begin van dat proces vindt er nog veel controle plaats. Na enige tijd zien we vaak dat leerlingen steeds beter in staat zijn om, op een verantwoorde manier, hun eigen leerproces vorm te geven. Wanneer we dat zien, kunnen we de begeleiding langzaam afbouwen, totdat de leerling klaar is om geheel op eigen kracht de uitdagingen van het onderwijs te trotseren. Een leerling die bij ons in de begeleiding begint is altijd leuk. Maar een leerling die ons niet meer nodig heeft? Dat maakt mij pas echt trots!

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek? U kunt via e-mail: Luke.Schouwenaars@hwb.bijlesnetwerk.nl of telefonisch contact met mij opnemen:+31611561890.

Over Bijlesnetwerk Huiswerkbegeleiding Duiven

In Duiven bieden we sinds 2014 onze diensten aan op Candea College. Huiswerkbegeleiding vindt plaats binnen de muren van het schoolgebouw gelegen aan de Elstensestraat. Daarnaast verzorgen wij ook bijles in Duiven.  Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Mail of bel mij direct, zodat ik u verder kan helpen.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Bijlesnetwerk zit in Duiven in lokalen van Candea College, locatie Eltensestraat. U kunt bij ons terecht van maandag t/m vrijdag, voor huiswerkbegeleiding en bijles. We zijn geopend van 14.15 tot 18.00 uur.

Bijlesnetwerk heeft in Duiven ook nog een vestiging op het Candea College.

Bijlesnetwerk werkt samen met kennispartner Lyceo. Samen zetten we ons actief in voor gelijke kansen in het onderwijs. Met het Lyceo Extra-programma bieden we dagelijks kosteloos ondersteuning aan honderden kinderen die dat nodig hebben. Wat we nog meer doen? Kijk op lyceo.nl/lyceo-extra.