Huiswerkbegeleiding Duiven – Candea College locatie Eltensestraat

In Duiven verzorgt Bijlesnetwerk de huiswerkbegeleiding en bijles op Candea College, locatie Eltensestraat. Leerlingen worden na hun laatste lesuur opgevangen door een enthousiast team van begeleiders en de vestigingscoördinator. Zij worden geholpen bij het het huiswerk en kunnen met al hun vragen bij hen terecht. Samen wordt er een planning gemaakt en studievaardigheden worden aangeboden, zodat het huiswerk effectief gemaakt en geleerd wordt. Het maakwerk wordt gecontroleerd en het leerwerk overhoord. We besteden ook aandacht aan motivatie en zelfvertrouwen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw kind? Kom gerust langs, bel of mail ons. Bijlesnetwerk Candea College, locatie Eltensestraat.

Vestigingscoördinator aan het woord

Ik ben Luuk Kleisterlee en ik ben als vestigingscoördinator op het Candea College verantwoordelijk voor de huiswerkbegeleiding op de locatie voor MAVO en VMBO BB/KB. Ik heb de opleiding docent geschiedenis 2e graad gevolgd en daardoor heb ik, o.a. dankzij stages, ervaring opgedaan in het begeleiden en motiveren van leerlingen. Daarnaast ben ik sinds 2016 werkzaam voor Bijlesnetwerk als huiswerkbegeleider en vestigingscoördinator. Persoonlijk contact met de leerling heb ik hoog in het vaandel staan. Met een vast team van begeleiders zoeken wij uit welke leerstrategie het beste bij de leerling past en hoe we de leerling kunnen motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Verder vinden wij het belangrijk om regelmatig contact te hebben met docenten en ouders over het proces van de leerling. Het is ons doel om de leerling de middelen te geven om  zelfstandig en met zelfvertrouwen aan de slag te gaan, met mooie cijfers als resultaat.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek? U kunt via e-mail: luuk.kleisterlee@hwb.bijlesnetwerk.nl of telefonisch contact met mij opnemen: 06 -13 62 21 33.

Over Bijlesnetwerk Huiswerkbegeleiding Duiven

In Duiven bieden we sinds 2014 onze diensten aan op Candea College. Huiswerkbegeleiding vindt plaats binnen de muren van het schoolgebouw gelegen aan de Elstensestraat. Daarnaast verzorgen wij ook bijles in Duiven.  Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Mail of bel mij direct, zodat ik u verder kan helpen.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Bijlesnetwerk zit in Duiven in lokalen van Candea College, locatie Eltensestraat. U kunt bij ons terecht van maandag t/m vrijdag, voor huiswerkbegeleiding en bijles. We zijn geopend van 14.00 tot 18.00 uur.

Bijlesnetwerk heeft in Duiven ook nog een vestiging op het Candea College.

Bijlesnetwerk werkt samen met kennispartner Lyceo. Samen zetten we ons actief in voor gelijke kansen in het onderwijs. Met het Lyceo Extra-programma bieden we dagelijks kosteloos ondersteuning aan honderden kinderen die dat nodig hebben. Wat we nog meer doen? Kijk op lyceo.nl/lyceo-extra.