Huiswerkbegeleiding Duiven – Candea College locatie Eltensestraat

In Duiven verzorgt Bijlesnetwerk de huiswerkbegeleiding en bijles op Candea College, locatie Eltensestraat. Leerlingen worden na hun laatste lesuur opgevangen door een enthousiast team van begeleiders en de vestigingscoördinator. Zij worden geholpen bij het het huiswerk en kunnen met al hun vragen bij hen terecht. Samen wordt er een planning gemaakt en studievaardigheden worden aangeboden, zodat het huiswerk effectief gemaakt en geleerd wordt. Het maakwerk wordt gecontroleerd en het leerwerk overhoord. We besteden ook aandacht aan motivatie en zelfvertrouwen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw kind? Kom gerust langs, bel of mail ons. Bijlesnetwerk Candea College, locatie Eltensestraat.

Vestigingscoördinator aan het woord

“Dat huiswerk maken niet altijd even leuk is, is een feit. Maar hoe maken we het samen minder stom? Tijdens de huiswerkbegeleiding is er ook een tijd om te kletsen, hebben we lekkere koekjes en is er hulp als je vastloopt. Wat de leerlingen het fijnste vinden? Thuis meer tijd overhouden voor leuke dingen natuurlijk! Wil je een middag uitproberen? Loop langs bij één van onze lokalen (de conciërge weet altijd waar we zitten) of laat jouw ouders contact met mij opnemen.” – Michelle Pouwels, vestigingscoördinator.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek? U kunt via e-mail: michelle.pouwels@hwb.bijlesnetwerk.nl of telefonisch contact met mij opnemen: 06 -13 62 21 33.

Over Bijlesnetwerk Huiswerkbegeleiding Duiven

In Duiven bieden we sinds 2014 onze diensten aan op Candea College. Huiswerkbegeleiding vindt plaats binnen de muren van het schoolgebouw gelegen aan de Elstensestraat. Daarnaast verzorgen wij ook bijles in Duiven.  Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Mail of bel mij direct, zodat ik u verder kan helpen.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Bijlesnetwerk zit in Duiven in lokalen van Candea College, locatie Eltensestraat. U kunt bij ons terecht van maandag t/m vrijdag, voor huiswerkbegeleiding en bijles. We zijn geopend van 14.15 tot 18.00 uur.

Bijlesnetwerk heeft in Duiven ook nog een vestiging op het Candea College.

Bijlesnetwerk werkt samen met kennispartner Lyceo. Samen zetten we ons actief in voor gelijke kansen in het onderwijs. Met het Lyceo Extra-programma bieden we dagelijks kosteloos ondersteuning aan honderden kinderen die dat nodig hebben. Wat we nog meer doen? Kijk op lyceo.nl/lyceo-extra.