Huiswerkbegeleiding Cuijk – Merletcollege

In Cuijk ga je voor huiswerkbegeleiding en bijles naar Bijlesnetwerk op het Merletcollege. Ons ervaren team staat klaar om de leerlingen te helpen met hun huiswerk. Voor vakinhoudelijke vragen kunnen leerlingen bij hen terecht, maar ook om het maakwerk te laten controleren en het leerwerk te laten overhoren. Daarnaast besteden we aandacht aan studievaardigheden om de zelfredzaamheid van de leerling te vergroten.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor huiswerkbegeleiding in Cuijk voor uw kind? Kom gerust langs, bel of mail ons.

Vestigingsmanager aan het woord

De Vestigingsmanager op het Merletcollege in Cuijk zorgt er samen met een team begeleiders voor dat iedere leerling passende begeleiding krijgt. In een fijne, rustige sfeer werken we met de leerlingen aan het verbeteren van hun leervaardigheden. Iedereen leert anders, daarom kijken we samen naar wat er bij jou past. Vanuit je sterke punten werken wij samen aan het ontwikkelen van duurzame studievaardigheden en aan het opbouwen van een stevige basis voor jouw toekomst.
Heeft u vragen? Neem contact op!

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?ino
U kunt via e-mail:  info@hwb.bijlesnetwerk.nl of telefonisch contact met mij opnemen: 06 20 50 73 12.

Over Bijlesnetwerk in Cuijk

Wij bieden onze diensten aan op het Merletcollege. Huiswerkbegeleiding vindt plaats binnen de muren van het prachtige schoolgebouw gelegen aan de Katwijkseweg. Uiteraard verzorgen wij ook bijles in Cuijk.

Diensten

Bijlesnetwerk zit in Cuijk in lokalen van Merletcollege. U kunt bij ons terecht van 14.30 tot 17.30 uur, van maandag t/m vrijdag. Bijvoorbeeld voor huiswerkbegeleiding en bijles. Deze diensten bieden wij aan op onze vestiging van het Merletcollege in Cuijk.

008lo