Huiswerkbegeleiding Cuijk – Merletcollege

In Cuijk ga je voor huiswerkbegeleiding en bijles naar Bijlesnetwerk op het Merletcollege. Ons ervaren team staat klaar om de leerlingen te helpen met hun huiswerk. Voor vakinhoudelijke vragen kunnen leerlingen bij hen terecht, maar ook om het maakwerk te laten controleren en het leerwerk te laten overhoren. Daarnaast besteden we aandacht aan studievaardigheden om de zelfredzaamheid van de leerling te vergroten.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor huiswerkbegeleiding in Cuijk voor uw kind? Kom gerust langs, bel of mail ons.

Vestigingscoördinator aan het woord

Mijn naam is Lianne Wildschut, vestigingscoördinator op het Merletcollege. Als ontwikkelingspsycholoog heb ik kinderen en jongeren begeleid in de jeugdzorg en het onderwijs. Ik bied een leerling graag ondersteuning door met hem of haar, én de ouders te bespreken waar hij of zij tegen aan lopen. Leerlingen willen bijvoorbeeld ‘leren leren’ of het zelfvertrouwen op het gebied van schoolwerk vergroten. Aan de hand van persoonlijke doelen gaan we aan de slag met het maken en leren van het huiswerk op een effectieve en plezierige manier.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via e-mail: lianne.wildschut@hwb.bijlesnetwerk.nl of telefonisch contact met mij opnemen: 088 – 39 26 333.

Over Bijlesnetwerk in Cuijk

Wij bieden onze diensten aan op het Merletcollege. Huiswerkbegeleiding vindt plaats binnen de muren van het prachtige schoolgebouw gelegen aan de Katwijkseweg. Uiteraard verzorgen wij ook bijles in Cuijk.

Diensten

Bijlesnetwerk zit in Cuijk in lokalen van Merletcollege. U kunt bij ons terecht van 15.30 tot 17.30 uur, van maandag t/m vrijdag. Bijvoorbeeld voor huiswerkbegeleiding en bijles. Deze diensten bieden wij aan op onze vestiging van het Merletcollege in Cuijk.

008lo