Huiswerkbegeleiding Cuijk – Merletcollege

In Cuijk ga je voor huiswerkbegeleiding en bijles naar Bijlesnetwerk op het Merletcollege. Ons ervaren team staat klaar om de leerlingen te helpen met hun huiswerk. Voor vakinhoudelijke vragen kunnen leerlingen bij hen terecht, maar ook om het maakwerk te laten controleren en het leerwerk te laten overhoren. Daarnaast besteden we aandacht aan studievaardigheden om de zelfredzaamheid van de leerling te vergroten.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor huiswerkbegeleiding in Cuijk voor uw kind? Kom gerust langs, bel of mail ons.

Vestigingscoördinator aan het woord

Mijn naam is Lotte Siebelt , vestigingscoördinator op het Merletcollege in Cuijk. Als Toegepast Psycholoog staat de ontwikkeling van de leerling bij mij centraal. Zo kijk ik niet alleen naar de voortgang op school, maar ook naar andere aspecten en vaardigheden die van invloed zijn op hoe de leerling zich ontwikkeld. In de huiswerkbegeleiding stellen we persoonlijke doelen gaan we op zoek naar de leerstrategieën die het beste bij de leerling passen. Daarbij staat een goede balans tussen werk en plezier voorop, omdat ik geloof dat een gelukkige leerling efficiënter leert en zich sneller ontwikkeld.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via e-mail:  Lotte.siebelt@hwb.bijlesnetwerk.nl of telefonisch contact met mij opnemen: 06 20 50 73 12.

Over Bijlesnetwerk in Cuijk

Wij bieden onze diensten aan op het Merletcollege. Huiswerkbegeleiding vindt plaats binnen de muren van het prachtige schoolgebouw gelegen aan de Katwijkseweg. Uiteraard verzorgen wij ook bijles in Cuijk.

Diensten

Bijlesnetwerk zit in Cuijk in lokalen van Merletcollege. U kunt bij ons terecht van 14.30 tot 17.30 uur, van maandag t/m vrijdag. Bijvoorbeeld voor huiswerkbegeleiding en bijles. Deze diensten bieden wij aan op onze vestiging van het Merletcollege in Cuijk.

008lo