Huiswerkbegeleiding Breda – De Nassau

In Breda ga je voor huiswerkbegeleiding en bijles naar Bijlesnetwerk op De Nassau. Ons ervaren team staat klaar om de leerlingen te helpen met hun huiswerk. Voor vakinhoudelijke vragen kunnen leerlingen bij hen terecht, maar ook om het maakwerk te laten controleren en het leerwerk te laten overhoren. Daarnaast besteden we aandacht aan studievaardigheden om de zelfredzaamheid van de leerling te vergroten.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor huiswerkbegeleiding in Breda voor uw kind? Kom gerust langs, bel of mail ons.

Vestigingscoördinator aan het woord

Ik ben Carlijne ten Holte en ik ben de vestigingscoördinator op De Nassau in Breda. Ik heb toerisme gestudeerd aan de Wageningen Universiteit en heb hierbij een minor in educatie gevolgd. Gedurende mijn opleiding heb ik een passie ontwikkeld voor het onderwijs en zo ben ik bij Lyceo terecht gekomen. Ik ben gestart als bijles docent en examentrainer en ben nu actief als vestigingscoördinator op de Nassau. Het leukste aan mijn baan vind ik het gezellige persoonlijke contact met de leerlingen en het hen hulp kunnen bieden waar zij zelf vastlopen.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via e-mail: carlijne.tenholte@hwb.bijlesnetwerk.nl of telefonisch contact met mij opnemen: 06-12656470.

Over Bijlesnetwerk in Breda

Vanaf dit schooljaar bieden wij onze diensten aan op de Nassau. Huiswerkbegeleiding vindt plaats binnen de muren van het prachtige schoolgebouw gelegen aan de Paul Krügerlaan in Breda. Uiteraard verzorgen wij verder ook bijles in Breda.

Diensten

Bijlesnetwerk zit in Breda in lokalen van de Nassau. U kunt bij ons terecht van 14.00 tot 18.00 uur, van maandag t/m vrijdag. Bijvoorbeeld voor huiswerkbegeleiding en bijles. Deze diensten bieden wij aan op onze vestiging van de Nassau in Breda.