Huiswerkbegeleiding Breda – De Nassau

In Breda ga je voor huiswerkbegeleiding en bijles naar Bijlesnetwerk op De Nassau. Ons ervaren team staat klaar om de leerlingen te helpen met hun huiswerk. Voor vakinhoudelijke vragen kunnen leerlingen bij hen terecht, maar ook om het maakwerk te laten controleren en het leerwerk te laten overhoren. Daarnaast besteden we aandacht aan studievaardigheden om de zelfredzaamheid van de leerling te vergroten.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor huiswerkbegeleiding in Breda voor uw kind? Kom gerust langs, bel of mail ons.

Vestigingsmanager aan het woord

Mijn naam is Rina van Aalst en ik werk als Vestigingsmanager op De Nassau in Breda. Loop je vast met je schoolwerk? Dan sta ik voor je klaar! Ik heb veel ervaring in het begeleiden en coachen van jongeren. Hiervoor heb ik bij de hogeschool gewerkt en heb ik mijn eigen kinderopvang gerund. Ook ben ik gecertificeerd kindercoach. Wil je eens kennismaken? Neem gerust contact op!

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via e-mail: rina.vanaalst@hwb.bijlesnetwerk.nl of telefonisch contact met mij opnemen: +31620881692.

Over Bijlesnetwerk in Breda

Vanaf dit schooljaar bieden wij onze diensten aan op de Nassau. Huiswerkbegeleiding vindt plaats binnen de muren van het prachtige schoolgebouw gelegen aan de Paul Krügerlaan in Breda. Uiteraard verzorgen wij verder ook bijles in Breda.

Diensten

Bijlesnetwerk zit in Breda in lokalen van de Nassau. U kunt bij ons terecht van 14.00 tot 18.00 uur, van maandag t/m vrijdag. Bijvoorbeeld voor huiswerkbegeleiding en bijles. Deze diensten bieden wij aan op onze vestiging van de Nassau in Breda.