bijlesnetwerk bijles

Heeft uw kind moeite met een schoolvak of loopt het achter op de lesstof? Misschien zelfs met te lage cijfers als gevolg. Maar u weet: mijn kind kan het wél. Wat tijdens de normale les niet helemaal goed gaat, vinden u én uw kind in de bijlessen op school van Bijlesnetwerk.

Hoe starten we?

Een doel stellen, dat is het begin. Met onze coördinator bespreken u en uw kind wat u met de bijles op school wil bereiken. Gezamenlijk maken jullie een plan, op weg naar het doel. De coördinator van Bijlesnetwerk maakt een planning die bij het schoolrooster past.

Voordelen van bijles op school?

  • Past uitstekend bij het rooster van uw kind
  • Bijlesnetwerk zorgt voor een rustige plaats in de school
  • De begeleider weet precies welke lesstof wordt behandeld

Wat is bijles bij Bijlesnetwerk precies?

­ Bijles voor vmbo­, havo­ en vwo­ leerlingen

  • Aandacht gericht op 1 vak
  • Individuele begeleiding op school
  • In een aangenaam tempo duidelijke uitleg krijgen
  • Een planning met heldere afspraken, voor u en uw kind

Bijles op school

Efficiënt, vertrouwd en effectief: uw kind hoeft niet naar een andere locatie. Maar krijgt gewoon in de eigen schoolomgeving bijles. Dat maakt school een plek om te leren en ontwikkelen. Zo blijft de drempel laag.

Inzicht in resultaten

Onze begeleiders houden de voortgang van uw kind bij en delen die met u. U weet precies wat het effect van de bijles is en wanneer het zinvol is om te stoppen.

Ons vertrekpunt; het kennisniveau

Bijles bij Bijlesnetwerk biedt uw kind via één ­op­ één­ begeleiding de aandacht die nodig is om de lesstof te beheersen. Uw kind krijgt de kans om in een eigen tempo de stof onder de knie te krijgen, vragen te stellen en dieper in te gaan op specifieke problemen met het vak.

Inschrijven of liever eerst meer informatie?

Wilt u uw kind inschrijven voor bijles op school van Bijlesnetwerk? Of heeft u vragen? Kies dan hiernaast één van de opties.

Nodig me uit voor een kennismakingsgesprek

Bekijk ook eens de mogelijkheden voor het volgen van Huiswerkbegeleiding en Examentraining.